برگزاری دوره مهارت آموزی پاییز 1402/ عنوان دوره: کاربرد GIS در کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

عنوان دوره: کاربرد GIS در کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

از اهداف و ماموریت های مرکز کارآفرینی دانشگاه می توان به توانمندسازی و ارتقای مهارت های تخصصی و عمومی دانشجویان در جهت کشف فرصت های شغلی و ایجاد کسب و کار اشاره نمود. در جهت نیل به این اهداف، ثبت نام دانشجویان در دوره های مهارتی به تعداد 27 عنوان دوره، زیر نظر مرکز کارآفرینی دانشگاه و با همکاری اداره فنی و حرفه ای استان گلستان انجام گردید.

دوره کاربرد GIS در علوم کشاورزی و منابع طبیعی به عنوان اولین دوره مهارتی با تدریس خانم دکتر نیازمرادی و با حضور مدیریت مرکز (جناب آقای دکتر خدایار همتی) و رییس مشاوره شغلی دانشجویان ( جناب آقای دکتر قلی پوری) با شرکت 11 دانشجوی علاقه مند به این دوره در مورخه 16/08/1402 در مجتمع کارآفرینی دانشگاه برگزار گردید. در ابتدای شروع دوره دکتر قلی پوری ضمن خوشامد گویی به علاقه مندان حاضر در دوره، به این نکته اشاره کردند که جامعه دانشگاهی باید از فلسفه مدرک گرایی خارج شده و به مهارت گرایی سوق داده شود.  دکتر همتی نیز با بیان اهداف مرکز کارآفرینی به این نکته اشاره کردند که مرکز کارآفرینی به دنبال توانمندسازی و تقویت مهارت دانشجویان می باشد و به امتیازات و مزیت های کسب گواهی های مهارتی این مرکز اشاره نمودند.

تاریخ ارسال خبر :   13 آذر 1402 - 10:06
 تعداد بازدید :   111