جلسه الزامات و راهکارهای چگونگی کسب نشان سیب سلامت در تولیدات و فرآورده های کشاورزی- 20 اردیبهشت 1404
نشست مشترک مدیریت امور فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان با عنوان "الزامات و راهکارهای چگونگی کسب نشان سیب سلامت در تولیدات و فرآوردههای کشاورزی" برگزار شد.
نشست مشترک دکتر همتی مدیر امور فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه و دکتر دماوندی کمالی معاون غذا و دارو، دکتر رئیسی مدیر غذا و دکتر کمالی مدیر فراورده های طبیعی، سنتی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی گلستان و با حضور اساتید، کارآفرینان، تولید کنندگان و شرکتهای تولیدی فراوردههای کشاورزی، شنبه 20 اردیبهشت 1404در محل سالن توحید دانشکده تولید گیاهی دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای نشست دکتر همتی ضمن خوشآمدگویی به مهمانان حاضر در جلسه، به بیان پارهای مسائل مرتبط با اخذ مجوزهای لازم برای واحدهای تولیدی اشتغال افرین و درآمدزا در درون و خارج دانشگاه پرداخت و با تاکید بر لزوم بهرهگیری از حداکثر ظرفیتهای نرم افزاری و سخت افزاری موجود، مشارکت و مساعدت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گلستان را در این زمینه خواستار شد.
سپس دکتر دماوندی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گلستان، به بیان مسائل مرتبط با حوزه تولید فراوردههای غذایی و لزوم توجه جدی به سلامت جامعه پرداخت. وی بیان داشت که تولید محصول در هر مکان و شرایطی که باشد بایستی از حداقلهای لازم برای دریافت مجوزهای مرتبط با سلامت برخوردار باشد.
در ادامه دکتر رئیسی مدیر غذا با بیان اینکه فراوردههای غذایی در سه مقیاس مشاغل خانگی، تولیدات کارگاهی و محصولات کارخانهای مورد ارزیابی قرار میگیرند، افزود: معاونت غذا و دارو در خصوص کمک به تولید و اشتغال حداکثر همکاری لازم را با تولید کنندگان ارائه مینماید. وی اظهار داشت دریافت سیب سلامت برای محصولات نیازمند برخوردار بودن واحد تولیدی از زیرساختها و استانداردهایی است که رعایت آنها نقش کاملا مستقیم بر کیفیت محصول و در نهایت سلامت مصرف کننده خواهد داشت و تخفیف قائل شدن در اجرای این استانداردها ممکن است سلامت مصرف کننده را به مخاطره اندازد.
دکتر کمالی مدیر فراورده های طبیعی، سنتی و مکمل نیز به پاره ای از مسائل مرتبط با حوزه فراوردههای سنتی به ویژه عرقیات گیاهی و داروهای گیاهی پرداخت.
در ادامه جلسه حاضرین به بیان مسائل مربوط به حوزه تخصصی و تولیدات خود پرداختند و پرسش و پاسخ با مدیران محترم انجام شد.

